Proposta formativa: "Com som?"

Portada
2/5/24
219
0

Com som? Un mètode per treballar en equip i entendre'ns millor, el mètode per al treball en equip en el que basem aquesta proposta formativa, té una base pràctica; com a consultors de govern i direcció al sector públic, després de molts anys ajudant a millorar la tasca d'equips i organitzacions ben diversos, i treballant per conèixer d'una manera ràpida i eficaç molta gent de diferents organitzacions, hem desenvolupat un mètode propi, que ens funciona, i que ha estat publicat per l'editorial Barcanova amb el títol "Com som? Un mètode per conèixer a fons la gent que ens envolta" (2017) i per l'editorial Larousse amb el títol "Y tú, cómo eres? Un método para trabajar en equipo y entendernos mejor" (2021).

El nostre mètode serveix per conèixer les persones, relacionar-s'hi eficaçment i ajudar-les a relacionar-se eficaçment entre elles, i, per tant, millorar el treball en equip de l'organització a tots els nivells.

El trobareu resumit en un sol full a la pàgina 4 d'aquest document.

Jornada de treball "Vine i explica'ns quines són les necessitats de la Regidoria d'Esports"

Portada
1/12/23
104
0


L'Àrea d'Esports i Activitat Física de la Diputació de Barcelona va organitzar la jornada de treball "Vine i explica'ns quines són les necessitats de la Regidoria d'Esports" el 16 de novembre, convidant-hi a tècnics i electes per tal de discutir i prioritzar, a partir de la metodologia de planificació participativa proposada i aplicada per Estratègia Local, les principals necessitats en l'àmbit de l'esport a les que caldrà donar resposta des de la Diputació durant els propers quatre anys, així com els àmbits de treball que caldrà prioritzar des de la Diputació durant aquest mandat. La jornada es va realitzar a Barcelona, al Paraninf de l'Escola Industrial.

Taller de comunicació política i institucional

Portada
25/10/23
78
0

El discurs és l'eina fonamental de la tasca política; en aquest seminari pràctic de tres hores per a un equip de govern es desenvolupen els continguts de manera pràctica i interactiva, per tal que els participants hi puguin compartir dubtes, coneixements o experiències de manera personalitzada, amb diversos exercicis pràctics.

Eines de discurs

Peces de discurs, el discurs d'ascensor, el discurs circular, el discurs trencat...

Esquemes de discurs

Els cinc minuts del discurs improvisat, l'observador, els tres temps, la confrontació....

Relació i repetició

Oportunitats de discurs i d'interacció amb la ciutadania, evitar l'aïllament i el segrest polític, utilitat de la repetició...

'A punt per governar', formant més de 850 electes amb l'ACM

Portada
1/9/23
204
0


L'ACM (Associació Catalana de Municipis) ha organitzat una formació itinerant presencial sota el títol "A punt per governar", organitzada a ciutats de les vuit vegueries de Catalunya: Vic, Girona, Reus, Lleida, Vilanova i la Geltrú, Amposta, Tremp i Barcelona.

Hi han participat més de 850 càrrecs electes d'arreu del territori, tant de govern com d'oposició.

“Y tú, ¿cómo eres?” Un mètode per treballar en equip i entendre'ns millor

Portada
13/9/21
4.494
0


L'Editorial Larousse ha publicat el nostre mètode per conèixer les persones, per relacionar-nos-hi de manera eficaç i per ajudar els altres que es relacionin amb èxit entre si. Aquest mètode, que els autors anomenem de segmentació socioprofessional, ha provat la seva eficàcia durant la nostra llarga trajectòria com a consultors en la gestió d'equips i organitzacions.

El llibre es basa en una classificació de cadascun de nosaltres segons siguem «gestors de Persones» (P), «gestors d'Idees» (I) i «gestors de Coses» (C), a la qual s´hi sumen altres classificacions i acaben oferint una panoràmica completa del tipus de persones que som i les nostres interaccions.

Les categories resultants de l'aplicació del mètode s'il·lustren al llibre amb exemples de personatges d'àmbits com la ciència (Charles Darwin, Marie Curie o Albert Einstein), la política (Barack Obama, Angela Merkel o Joe Biden), les arts (The Beatles, JK Rowling), l'esport (Pep Guardiola, Cristiano Ronaldo o Leo Messi) o fins i tot la ficció (Homer Simpson o l'Equip A).

El nostre mètode t'ajudarà a identificar la complexitat de les persones i a desenvolupar-te millor en les teves relacions quotidianes.

El llibre està prologat per l'escriptor Quim Monzó i compta amb il·lustracions de Cels Piñol i ha estat publicat per l'Editorial Larousse.

Els autors del llibre "Y TÚ, ¿CÓMO ERES?" Són Albert Calderó llicenciat en Dret, Jordi Oliveres llicenciat en Química-Física i Joan Queraltó llicenciat en Ciències Polítiques. Membres de la consultoria Estratègia Local, especialitzada en planificació, organització, direcció de personal, màrqueting institucional, participació i en la formació de càrrecs de govern i directius públics.

Twitter @YTuComoEres

Amazon llibre

Amazon versió KINDLE

Todos tus libros 264 llibreries
c/ Villarroel, 9 pral 1a - 08011 BARCELONA - Tel.: 934 817 410

Inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, Volum 11303, Llibre 10108, Secció 2a, Foli 18, Full núm. 131675
© ESTRATEGIA LOCAL, SOCIETAT ANÒNIMA - CIF A-59108522