“Y tú, ¿cómo eres?” Un mètode per treballar en equip i entendre'ns millor

Portada
13/9/21
3.970
0


L'Editorial Larousse ha publicat el nostre mètode per conèixer les persones, per relacionar-nos-hi de manera eficaç i per ajudar els altres que es relacionin amb èxit entre si. Aquest mètode, que els autors anomenem de segmentació socioprofessional, ha provat la seva eficàcia durant la nostra llarga trajectòria com a consultors en la gestió d'equips i organitzacions.

El llibre es basa en una classificació de cadascun de nosaltres segons siguem «gestors de Persones» (P), «gestors d'Idees» (I) i «gestors de Coses» (C), a la qual s´hi sumen altres classificacions i acaben oferint una panoràmica completa del tipus de persones que som i les nostres interaccions.

Les categories resultants de l'aplicació del mètode s'il·lustren al llibre amb exemples de personatges d'àmbits com la ciència (Charles Darwin, Marie Curie o Albert Einstein), la política (Barack Obama, Angela Merkel o Joe Biden), les arts (The Beatles, JK Rowling), l'esport (Pep Guardiola, Cristiano Ronaldo o Leo Messi) o fins i tot la ficció (Homer Simpson o l'Equip A).

El nostre mètode t'ajudarà a identificar la complexitat de les persones i a desenvolupar-te millor en les teves relacions quotidianes.

El llibre està prologat per l'escriptor Quim Monzó i compta amb il·lustracions de Cels Piñol i ha estat publicat per l'Editorial Larousse.

Els autors del llibre "Y TÚ, ¿CÓMO ERES?" Són Albert Calderó llicenciat en Dret, Jordi Oliveres llicenciat en Química-Física i Joan Queraltó llicenciat en Ciències Polítiques. Membres de la consultoria Estratègia Local, especialitzada en planificació, organització, direcció de personal, màrqueting institucional, participació i en la formació de càrrecs de govern i directius públics.

Twitter @YTuComoEres

Amazon llibre

Amazon versió KINDLE

Todos tus libros 264 llibreries

TALLERS en línea per al teu equip

Portada
15/12/20
1.674
0


Com som? - Tallers a mida per al vostre equip

Un mètode per conèixer i identificar com som i com són els altres, poder-vos relacionar més eficaçment i millorar les vostres habilitats professionals.

5 dimensions
Estil de treball, motivació, gestió del conflicte, iimplicació vital en la feina, grau d'autoontrol de l'expressivitat emotiva

3 sessions de 45 minuts
Aprendreu el mètode de manera didàctica i participativa, interactuant directament amb els seus autors.

Des de casa
Per videoconferència, amb la participació activa de l'equip, us ajudarem a identificar-vos i compartir com sou.

Un mètode útil i pràctic!
Fins a 3 sessions de 45 minuts per a 5-6 persones com a màxim, per aprendre i compartir tots junts el mètode de manera pràctica i agradable, aplicant-lo directament al dia a dia del vostre equip de treball.

Per a més informació contactar formacio@estrategialocal.com
Telèfon 934817410

2020 l’any de la pandemia COVID19 i dels cursos de formació on-line

Portada
8/12/20
1.228
0


Durant tot l’any Jordi Oliveres, director d’Estratègia Local i Joan Queraltó, cap de projectes, han impartit diferents seminaris i cursos on-line adreçats a polítics i tècnics d’administracions catalanes, donant resposta a les necessitats formatives plantejades per les diferents institucions, fent cursos ad-hoc. Aquests cursos han estat de petit format, màxim 10 persones per curs, per tal de garantir una interacció eficient en les sessions per videoconferència.

Per altra banda, Jordi Oliveres, ha participat com a professor a la setena edició del Postgrau gestió gerencial local. Funció directiva. Direcció pública local, Tarragona, 2019-2020 de la URV (Universitat Rovira i Virgili) i l'ACM (Associació Catalana de Municipis i Comarques)

Jordi Oliveres ha impartit als tècnics i polítics de diferents administracions locals catalanes que participen al postgrau dos mòduls, un sobre sobre Gabinets de Crisi i un altre sobre Habilitats d’Assessorament al Govern Local. Al mòdul sobre Gabinets de Crisi, s’ha tractat sobre, lideratge, governança local, crisi i gabinets, planificació EMS gestió de la crisi, el gabinet d’alcaldia, i dirigir utilitzant la tècnica line-staff. Pel que fa al mòdul sobre Habilitats d’Assessorament al Govern Local, s’ha tractat sobre estils de lideratge en les organitzacions, el lideratge d'equips, estils directius, perfils socioprofessionals, com són les persones, la gestió de les relacions en l'entorn de treball, i la gestió de la influència.

A causa de la pandèmia pel COVID19 s’han impartit els mòduls per videoconferència el que ha suposat un repte addicional per mantenir la participació i implicació dels alumnes.

El nostre llibre "Com som?", a La Vanguardia

Portada
12/7/17
3.654
0


La periodista de La Vanguardia Raquel Quelart ha fet un extens reportatge sobre el nostre llibre "Com Som?".

Aquest reportatge sobre el nostre mètode per conèixer a fons la gent que ens envolta també inclou una entrevista a Joan Queraltó coautor del llibre.

Podeu trobar el nostre llibre a les següents llibreries entre moltes d'altres

link al reportatge
c/ Villarroel, 9 pral 1a - 08011 BARCELONA - Tel.: 934 817 410

Inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, Volum 11303, Llibre 10108, Secció 2a, Foli 18, Full núm. 131675
© ESTRATEGIA LOCAL, SOCIETAT ANÒNIMA - CIF A-59108522