“Y tú, ¿cómo eres?” Un mètode per treballar en equip i entendre'ns millor

Portada
4.200


L'Editorial Larousse ha publicat el nostre mètode per conèixer les persones, per relacionar-nos-hi de manera eficaç i per ajudar els altres que es relacionin amb èxit entre si. Aquest mètode, que els autors anomenem de segmentació socioprofessional, ha provat la seva eficàcia durant la nostra llarga trajectòria com a consultors en la gestió d'equips i organitzacions.

El llibre es basa en una classificació de cadascun de nosaltres segons siguem «gestors de Persones» (P), «gestors d'Idees» (I) i «gestors de Coses» (C), a la qual s´hi sumen altres classificacions i acaben oferint una panoràmica completa del tipus de persones que som i les nostres interaccions.

Les categories resultants de l'aplicació del mètode s'il·lustren al llibre amb exemples de personatges d'àmbits com la ciència (Charles Darwin, Marie Curie o Albert Einstein), la política (Barack Obama, Angela Merkel o Joe Biden), les arts (The Beatles, JK Rowling), l'esport (Pep Guardiola, Cristiano Ronaldo o Leo Messi) o fins i tot la ficció (Homer Simpson o l'Equip A).

El nostre mètode t'ajudarà a identificar la complexitat de les persones i a desenvolupar-te millor en les teves relacions quotidianes.

El llibre està prologat per l'escriptor Quim Monzó i compta amb il·lustracions de Cels Piñol i ha estat publicat per l'Editorial Larousse.

Els autors del llibre "Y TÚ, ¿CÓMO ERES?" Són Albert Calderó llicenciat en Dret, Jordi Oliveres llicenciat en Química-Física i Joan Queraltó llicenciat en Ciències Polítiques. Membres de la consultoria Estratègia Local, especialitzada en planificació, organització, direcció de personal, màrqueting institucional, participació i en la formació de càrrecs de govern i directius públics.

Twitter @YTuComoEres

Amazon llibre

Amazon versió KINDLE

Todos tus libros 264 llibreries


c/ Villarroel, 9 pral 1a - 08011 BARCELONA - Tel.: 934 817 410

Inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, Volum 11303, Llibre 10108, Secció 2a, Foli 18, Full núm. 131675
© ESTRATEGIA LOCAL, SOCIETAT ANÒNIMA - CIF A-59108522