El nostre consultor, Gonzalo Pardo, guanya la setena edició del concurs de assaig polític d'AVAPOL

1.512


El passat 16 de juny de 2016, el nostre consultor, Gonzalo Pardo, va rebre a un acte que se celebrava a València, el premi que l'acredita com a guanyador de la setena edició del concurs d'assaig de l'Associació Valenciana de Politicologia AVAPOL; esdeveniment que es realitza anualment i promou el pensament crític sobre un tema proposat pel Comitè Organitzador. Aquest any, es va proposar als participants el següent títol: Govern i transparència: és possible una Administració amb parets de cristall?

El nostre consultor ha escrit l'assaig titulat: "ADMINISTRACIONS DE CRISTALL O MIRATGES INTERESSATS. LA TRANSPARÈNCIA NO VOL (o no POT) SER TRANSPARENT" on es realitza de forma breu i retrospectiva un anàlisi sobre la posada en marxa de polítiques de transparència.

El text enllaça la preocupació per la transparència amb l'aparició del Moviment 15-M i uneix la necessitat de les Administracions Públiques de cercar la legitimitat. No obstant, l'autor es pregunta si realment totes aquelles mesures posades en marxa estan qualificades per traspassar la inèrcia institucional de les Administracions i anar més enllà d'una amanida de dades en format digital que és difícil d'interpretar per part de la ciutadania.

A l'acte també va assistir el finalista d'aquesta edició, Enrique Javier Benítez Palma, que a l'actualitat és conseller a la Cámara de Cuentas de Andalucía.

Poden consultar el manuscrit al següent enllaç.



c/ Villarroel, 9 pral 1a - 08011 BARCELONA - Tel.: 934 817 410

Inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, Volum 11303, Llibre 10108, Secció 2a, Foli 18, Full núm. 131675
© ESTRATEGIA LOCAL, SOCIETAT ANÒNIMA - CIF A-59108522