Albert Calderó participa a una taula rodona amb tres Batles de Mallorca

Consultors
1.468


Albert Calderó, Subdirector d'Estratègia Local, ha participat avui a una taula rodona de debat sobre temes organitzatius dels Ajuntaments en l'actual situació de crisi econòmica, amb el Batle de Campos, Sr. Guillem Ginard, d'Unió Mallorquina; el Batle de Santanyí, Sr. Miquel Vidal, del PP, i el Batle de Capdepera, Sr. Bartomeu Alzina, del PSOE. El debat ha estat transmès en directe per Ràdio Ona Mallorca, la ràdio pública de l'illa.

Albert Calderó ha estat ahir i avui a Mallorca, on també ha impartit un curs-taller sobre "Lideratge Estratègic als Ajuntaments" a vint Batles i Regidors de l'illa, al Centre Bit d'Inca, organitzat pel Consell de Mallorca, i ha fet una conferència en l'acte de presentació del llibre que recull les ponències de la Jornada d'Administració Local celebrada el mes de febrer.

A la fotografia, Miquel Rosselló, conseller de Cooperació Local, Gabriel Bassa i Albert Calderó durant l'acte de presentació del llibre.c/ Villarroel, 9 pral 1a - 08011 BARCELONA - Tel.: 934 817 410

Inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, Volum 11303, Llibre 10108, Secció 2a, Foli 18, Full núm. 131675
© ESTRATEGIA LOCAL, SOCIETAT ANÒNIMA - CIF A-59108522