Gonzalo Pardo, consultor d'Estratègia Local, al Congrés #repsbcn2015 amb una ponència sobre participació ciutadana

Consultors
1.774

 

Els dies 5 i 6 de febrer va tenir lloc a Barcelona el Congrés Desigualtat i Democràcia: Polítiques Públiques i Innovació Social al que va participar el nostre consultor, Gonzalo Pardo. Aquest esdeveniment, organitzat per la Xarxa Espanyola de Política Social (REPS, a les seues sigles en espanyol), la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i l’Institut de Govern i Polítiques Públiques (IGOP), va congregar acadèmics, experts i investigadors de diferents àmbits i procedències. Les sessions varen incloure conferències, així com 15 panels de temàtica variada en els que es va poder debatre sobre matèries com les polítiques urbanes, la família o la dependència entre altres. 

El treball titulat “#OntinyentParticipa: una experiencia de participación en la política local” es va emmarcar al Panel 6 sobre polítiques urbanes. Aquest grup va permetre als assistents analitzar algunes propostes immerses als espais que combinen allò que és públic, privat i intercomunitari i que té lloc a un context complex com l’actual.
 
La ponència va ser escrita i presentada per Gonzalo Pardo juntament amb la Professora de l’Àrea de Ciència Política de la UMH, María Ángeles Abellán. En concret, al document s’analitzen les debilitats, fortaleses, oportunitats i amenaces del procés participatiu #OntinyentParticipa implementat per l’Ajuntament d’Ontinyent al període 2013-2014. El treball ha partit des d’una perspectiva teòrica del Republicanisme Cívic i la corrent del Nou Servei Públic (NSP) que ha permès als autors assenyalar els principals punts de millora de la iniciativa. 
 

 

 



c/ Villarroel, 9 pral 1a - 08011 BARCELONA - Tel.: 934 817 410

Inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, Volum 11303, Llibre 10108, Secció 2a, Foli 18, Full núm. 131675
© ESTRATEGIA LOCAL, SOCIETAT ANÒNIMA - CIF A-59108522