Tornen els cursos de "coms" per a càrrecs electes

Formació
2.217

 

Els cursos que fem els formadors d'Estratègia Local per a càrrecs electes locals a l'Associació de Municipis de Catalunya comencen a ser una tradició. La seva estructura és particular: només quatre hores en un matí, perquè els càrrecs electes que es prenen seriosament la seva formació són sempre persones amb agendes molt atapeïdes; i els títols dels cursos sempre comencen per la paraula "Com" perquè són cursos radicalment pràctics , amb gran quantitat de propostes de mètodes concrets per solucionar problemes "dilluns que ve".

Una pròxima edició d'aquests cursos està ja convocada. Consistirà aquesta vegada en quatre edicions del mateix curs: "Com posar al dia la gestió de personal complint la llei i equilibrant el pressupost" , adreçat a alcaldes i regidors, que se celebraran a Girona el 13 de setembre, a Lleida el 20 de setembre, a Tarragona el 27 de setembre i a Barcelona el 4 d'octubre d’enguany.
 
Es tracta d'un Taller pràctic de 4 hores intensives en un matí, dirigit a càrrecs electes locals, sobre mètodes, receptes, idees i fórmules pràctiques per actualitzar la gestió de personal en funció dels canvis legals i les limitades possibilitats pressupostàries.
 
En aquest curs es treballarà la posada en pràctica de les últimes disposicions legals en matèria de condicions de treball i retribucions dels funcionaris i empleats de les institucions locals, dins d'una estratègia d'austeritat, productivitat i solidaritat davant la crisi, i un conjunt de propostes de mètodes pràctics d'aplicació tenint en compte el clima laboral, el marc de relacions sindicals i l'opinió pública.
 
Aquests cursos no es donen només en l'Associació Catalana de Municipis, també s'han organitzat en diverses associacions i federacions de municipis, en diputacions i escoles de gestió pública. Per exemple l'any passat el curs "Com dirigir a un tècnic sense saber-ne més que ell" organitzat per l'Escola d'Administració Local de la Regió de Múrcia va tenir, a més d'un gran èxit de convocatòria, un considerable enrenou mediàtic.
 
 

 

 



c/ Villarroel, 9 pral 1a - 08011 BARCELONA - Tel.: 934 817 410

Inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, Volum 11303, Llibre 10108, Secció 2a, Foli 18, Full núm. 131675
© ESTRATEGIA LOCAL, SOCIETAT ANÒNIMA - CIF A-59108522