Gonzalo Pardo, consultor d'Estratègia Local, participa a les XVI Jornades dOcupació de les titulacions d'ADE i Ciències Polítiques.

Consultors
1.572

 

El passat 28 de novembre van tenir lloc a la Facultat de Ciències Socials i Jurídiques d’Oriola les XVI Jornades d’Ocupació per a les titulacions d’ADE i Ciències Polítiques.

A aquestes jornades, el nostre consultor  va explicar la tasca d’Estratègia Local com a empresa dedicada a promoure l’eficàcia institucional durant aquests 25 anys. A més, Gonzalo Pardo va donar consells als titulats o futurs titulats en ADE i Ciències Polítiques per a dirigir la seva carrera professional.
 
Per part de les empreses i entitats, aquestes jornades contaren amb la participació del Degà de l’il•lustre Col•legi d’Economistes d’Alacant, En Francisco Menargues García i del nostre consultor, Gonzalo Pardo.
 
Representant als alumnes, parlaren de la seva experiència professional N’Antonio Aniorte (Càritas Diocesana), Na Soledad Soto Vicente (Ajuntament de San Miguel de Salinas), En Juan Carlos Cortijo Abela (Caixabank) i En Sergio Guillén Quirante (Ferrer & Guillén Asesores).
 
 
 

 

 

 

 

Gonzalo Pardo durant la seva intervenció a les jornades

 

 

   
   
   
   
   
   
    
   
   
   
   
   


c/ Villarroel, 9 pral 1a - 08011 BARCELONA - Tel.: 934 817 410

Inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, Volum 11303, Llibre 10108, Secció 2a, Foli 18, Full núm. 131675
© ESTRATEGIA LOCAL, SOCIETAT ANÒNIMA - CIF A-59108522