Albert Calderó imparteix una ponència al VIII Congrés Internacional Sobre Gestió de Recursos Humans en l'Administració Pública

Consultors
1.791

 

S'ha celebrat a Vitòria-Gasteiz una nova trobada en el fòrum del  Congrés de Recursos Humans a les Administracions Públiques.

 
Aquest any l'Ajuntament de Vitòria-Gasteiz, organitzador del congrés, ha posat èmfasi a mostrar possibles escenaris de futur per a l'administració i els empleats públics.
 
AlbertCalderó, subdirector d'Estratègia Local, ha impartit una ponència titulada "Modelo Organizativo compacto en las microciudades". Han intervingut com a ponents també; Miguel Sánchez Morón, catedràtic de Dret Administratiu de la Universitat d'Alcalá, Manuel Arenilla Sáez, director de l'Institut Nacional d'Administracions Públiques, Mònica Pagès Correcher, cap del Servei d'Assistència a l'organització municipal de la Diputació de Barcelona , Jordi Joly Lena, Gerent d'Economia, Empresa i Ocupació de l'Ajuntament de Barcelona, i Enrique Gil Calvo, Catedràtic de Sociologia de la Universitat Complutense entre d'altres.
 

 

   
   

 

 

         



c/ Villarroel, 9 pral 1a - 08011 BARCELONA - Tel.: 934 817 410

Inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, Volum 11303, Llibre 10108, Secció 2a, Foli 18, Full núm. 131675
© ESTRATEGIA LOCAL, SOCIETAT ANÒNIMA - CIF A-59108522