Curs amb polèmica a l'Escola d'Administració Local de la Regió de Múrcia

Formació
2.747

 

Dins de la seva programació formativa per polítics locals l'Escola d'Administració Local de la Regió de Múrcia ha programat el curs “Com dirigir a un tècnic sense saber-ne  més que ell" , un curs del catàleg formatiu d'Estratègia Local , que va ser impartit a Múrcia per Pere Casajuana.

En el curs s'ensenyen mètodes pràctics perquè un regidor pugui dirigir eficaçment a un tècnic quan no té els seus coneixements professionals, una situació freqüent en els ajuntaments espanyols.
 
Al curs van assistir-hi més de trenta regidors que van mostrar un alt grau de satisfacció. La inauguració d'aquest  cicle de cursos de formació  la va fer José Antonio Blasco Martinez, director general d'Administració Local i Relacions Institucionals.
 
Curiosament el curs ha desencadenat una gran polèmica en mitjans de comunicació de la regió i també de tot Espanya. En el moment de redactar aquesta notícia (12 de març de 2012) el cercador Google trobava més de 3.000 referències de cerca a la frase exacta: "Com dirigir un tècnic sense saber-ne més que ell", totes elles referides al curs en qüestió.
 
Si bé part de les ressenyes del tema són positives, també gran nombre d'elles són negatives. És trist llegir que molta gent, fins i tot gent culta, s'escandalitzi de que els polítics locals necessitin formació, com si fossin éssers sobrenaturals que puguin exercir les seves funcions per ciència infusa o alguna cosa semblant. Afortunadament l'Escola d'Administració Local de la Regió de Murcia no comparteix aquestes visions rupestres. 
 
Pere Casajuana també impartirà el curs "Tècniques d'un regidor per treure profit d'Internet: xarxess socials, e-correo i blogs", el proper 18 d'abril.


c/ Villarroel, 9 pral 1a - 08011 BARCELONA - Tel.: 934 817 410

Inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, Volum 11303, Llibre 10108, Secció 2a, Foli 18, Full núm. 131675
© ESTRATEGIA LOCAL, SOCIETAT ANÒNIMA - CIF A-59108522