Jordi Oliveres, protagonista en el documental sobre la campanya electoral de CiU: "Crònica d'una campanya"

Consultors
1.849

 

 

El 12 d'abril s'ha estrenat a les sales comercials de cinema de Barcelona la pel·lícula documental "Crònica d'una campanya", dirigida per Ibon Belaskoaga.De 90 minuts de durada, la pel·lícula narra amb detall les activitats d'organització, estratègia i comunicació de la campanya electoral amb què CiU va guanyar la presidència de la Generalitat el novembre de 2010. A la pel·lícula hi té un paper destacat Jordi Oliveres, director d'Estratègia Local i director de l'equip de consultors d'Estratègia Local que va participar activament en tasques de consultoria d’estratègia i comunicació d'aquella victoriosa campanya electoral de CiU.

Estratègia Local té per norma no fer pública la seva participació en campanyes electorals, de manera que aquesta és la primera vegada en els nostres 25 anys de trajectòria professional que es fa pública, per decisió del nostre client, la nostra participació tècnica en una campanya electoral, i en la qual es posa de manifest el nostre sistema de treball d'integració plena en el dispositiu de campanya del candidat.

Ibon Belaskoaga, el seu director, i l'empresa productora, Cromosoma SA, tenen una llarga experiència en la producció de pel·lícules documentals de gran format. Ibon Belaskoaga va dur a terme "Bucarest, la memòria perduda", sobre Jordi Solé Tura, i "Maria i jo". Cromosoma va produir "Bicicleta, cullera, poma", sobre la lluita de Pasqual Maragall amb la malaltia d'Alzheimer, premi Goya 2011, "El Papus, anatomia d'un atemptat", "Brava Victòria" i "Arrugas", guanyadora de dos premis Goya 2012.

La pel·lícula s'incorpora a la ja variada col·lecció de pel·lícules documentals sobre campanyes electorals, la peça potser més coneguda va ser la famosa "The war room" en què Hegedus i Pennebaker desentrellaven els secrets de la campanya electoral que va portar a Bill Clinton a la Casa Blanca el 1992.

Notícia TV3

Vídeo Youtube

 

  c/ Villarroel, 9 pral 1a - 08011 BARCELONA - Tel.: 934 817 410

Inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, Volum 11303, Llibre 10108, Secció 2a, Foli 18, Full núm. 131675
© ESTRATEGIA LOCAL, SOCIETAT ANÒNIMA - CIF A-59108522