Jordi Oliveres fa una ponència a l'Assemblea del Fòrum de Joves Electes de l'ACM

Formació
1.801

David, Font, alcalde de Gironella,  ha estat escollit com el nou president del Fòrum de Joves Electes a l’assemblea celebrada a Igualada, agafant el relleu de Miquel Buch que fins ara tenia la presidència d’aquest òrgan depenent de l’ACM.

L’Assemblea ha reunit a joves electes d’arreu de Catalunya. El Fòrum de Joves Electes és un òrgan de l’Associació Catalana de Municipis que té com a finalitat representar i promoure els interessos dels joves electes de fins a 35 anys. A l’acte hi han assistit una cinquantena de regidors/res, consellers/res, regidors/es de joventut i consellers comarcals, que pertanyen a ens locals o comarcals associats a l’ACM.

Jordi Oliveres, hi ha fet una ponència centrada en les capacitats de lideratge, sota el títol “Qui és Qui, com no equivocar-se organitzant equips”

A l’acte hi han assistit, entre d’altres, joves regidors de municipis com Cabrils, Berga, Arbúcies, Arnés, Martorell, Malgrat de Mar, Cardona, Barcelona, el Masnou, Sant Pol de Mar, Sant Joan Despí, Sant Esteve Ses Rovires, La Seu d’Urgell, Rubí, Alcarràs, Seva, Orís o Argentona.

 
Lema dels 10 anys 1997 Lema de l'any 1998

Assistents a l'Assemblea del Fòrum de Joves

Electes de l'ACM  

Jordi Oliveres a l'Assemblea del Fòrum de

Joves Electes de l'ACM 

   
Lema de l'any 1999  

Assistents a l'Assemblea del Fòrum de Joves

Electes de l'ACM 

 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

         



c/ Villarroel, 9 pral 1a - 08011 BARCELONA - Tel.: 934 817 410

Inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, Volum 11303, Llibre 10108, Secció 2a, Foli 18, Full núm. 131675
© ESTRATEGIA LOCAL, SOCIETAT ANÒNIMA - CIF A-59108522