REGI Nº4

Revista electrònica sobre el desenvolupament de la governança de les institucions públiques
18/9/08
1.186
0

Setembre 2008


La crisi econòmica 2008-2010 està ja instal·lada a les nostres institucions, i encara tenim força governs que segueixen sense reaccionar. S’imposa una revisió en profunditat de les estratègies, i probablement decisions correctores importants. Albert Calderó fa unes aportacions a la qüestió a l’article: “Gestió estratègica de la crisi 2008-2010 des de les institucions públiques”.

L’equip de consultors d’Estratègia Local s’ha reforçat recentment amb un fitxatge d’alt nivell: Enrique Sacanell, que és Llicenciat en Ciències Polítiques i Sociologia per la Universitat de Deusto, es avaluador sènior de la Fundació Basca per a la Qualitat (EUSKALIT) i està acreditat com Coach Ontològic per la Universitat de Monterrey. A partir d’ara serà el Soci consultor i Apoderat de Estratègia Local al País Basc.

Enrique Sacanell ha estat directiu al sector públic des del 1981, a Osakidetza-Servei Basc de Salut fins el 1989, i després a l’Ajuntament de Getxo, primer com Responsable Tècnic de Serveis Socials i posteriorment com Responsable de Qualitat. Ha estat professor associat de l’Escola de Treball Social de la Universitat de Deusto. És autor de nombroses publicacions sobre la qualitat al sector públic, és un conegut conferenciant i ponent de congressos i jornades sobre qualitat al sector públic i escriu amb assiduïtat un interessant bloc sobre el tema.

Estratègia Local té també nou domicili i seu social a Barcelona, al Carrer València, 73, principal 1a , districte postal 08015.

I per acabar, un aniversari: Albert Calderó, fundador d’Estratègia Local, el seu Director durant molts anys i actualment Sotsdirector, ha complert recentment els seus 25 anys de trajectòria professional com a consultor al sector públic. La nostra més cordial felicitació.

Afectuoses salutacions a tots els nostres lectors i fins a la propera.

Jordi Oliveres
Director

Per recomanar REGI a un amic o consultar la nostra política de privacitat.
Si desitja donar-se de baixa, faci clic en el link inferior "Mis suscripciones" després de rebre aquest mail, i desmarqui les publicacions corresponents.

 

 

Comentarisc/ Camí d'Agell, 21 - 08349 Cabrera de Mar - Tel.: 934 817 410
BARCELONA

Inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, Volum 11303, Llibre 10108, Secció 2a, Foli 18, Full núm. 131675
© ESTRATEGIA LOCAL, SOCIETAT ANÒNIMA - CIF A-59108522