Fonts d'informació en l'àmbit local

2.315

(Article preparat per a el Curs sobre Ciència regional i economia urbana avui: tècniques per a l'anàlisi socioeconòmica de la Universitat de Barcelona. Juliol 2002)

"Els decisors, sigui quin sigui el seu àmbit d'actuació, són persones i, com totes les persones, al llarg de la seva trajectòria professional creen els seus propis sistemes d'informació. Amb el pas dels anys, cada decisor configura un sistema molt particular per obtenir informació útil per prendre decisions, principalment per estalviar temps i esforços.

 

Cada decisor acaba determinant, de tot l'allau d'informació que rep contínuament, quin tipus d'informació l'interessa, quina és o no rellevant per a les funcions que exerceix, quines fonts empra, quines són fiables i quines no, quin tipus de suport o canal prefereix, etc. Es a dir crea el seu sistema d'informació personal.

D'aquest esquema de comportament i atès que cada persona és diferent, s'arriba a la conclusió que cada decisor alimenta la seva pròpia base de dades i estableix el sistema d'alimentació més adient per actualitzar aquesta base."

 

 



c/ Villarroel, 9 pral 1a - 08011 BARCELONA - Tel.: 934 817 410

Inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, Volum 11303, Llibre 10108, Secció 2a, Foli 18, Full núm. 131675
© ESTRATEGIA LOCAL, SOCIETAT ANÒNIMA - CIF A-59108522