TALLERS en línea per al teu equip

Portada
15/12/20
755
0


Com som? - Tallers a mida per al vostre equip

Un mètode per conèixer i identificar com som i com són els altres, poder-vos relacionar més eficaçment i millorar les vostres habilitats professionals.

5 dimensions
Estil de treball, motivació, gestió del conflicte, iimplicació vital en la feina, grau d'autoontrol de l'expressivitat emotiva

3 sessions de 45 minuts
Aprendreu el mètode de manera didàctica i participativa, interactuant directament amb els seus autors.

Des de casa
Per videoconferència, amb la participació activa de l'equip, us ajudarem a identificar-vos i compartir com sou.

Un mètode útil i pràctic!
Fins a 3 sessions de 45 minuts per a 5-6 persones com a màxim, per aprendre i compartir tots junts el mètode de manera pràctica i agradable, aplicant-lo directament al dia a dia del vostre equip de treball.

Per a més informació contactar formacio@estrategialocal.com
Telèfon 934817410

Jordi Oliveres, professor del Màster Universitari en Direcció i Lideratge Públics. Especialitat en Administració Local de l'INAP

Portada
10/12/20
378
0


Jordi Oliveres, director d'Estratègia Local, ha participat com a professor de l'INAP (Institut Nacional d'Administració Pública) a la primera edició del Màster Universitari en Direcció i Lideratge Públics. Especialitat en Administració Local. L'INAP també li ha encarregat ser el responsable de l'exercici individual que han hagut de realitzar tots els estudiants de l'assignatura.

Jordi Oliveres ha impartit als tècnics de diferents administracions locals que participen en el màster, un mòdul sobre Lideratge: Estils i Equips dins de l'assignatura de Direcció, gestió i desenvolupament de persones a l'administració local de la qual és responsable Virginia Losa Muñiz, Vicesecretària General de la Diputació de Palència. L'INAP també li ha encarregat ser el responsable i tutor de l'exercici individual que han hagut de realitzar tots els estudiants de l'assignatura.

El mòdul ha estat impartit, a causa de la pandèmia pel COVID19, per videoconferència el que ha suposat un repte addicional per mantenir la participació i implicació dels alumnes. Pel que fa als continguts s'ha tractat sobre estils de lideratge en les organitzacions, el lideratge d'equips, estils directius, perfils socioprofessionals, com són les persones i la gestió de les relacions en l'entorn de treball.

2020 l’any de la pandemia COVID19 i dels cursos de formació on-line

Portada
8/12/20
298
0


Durant tot l’any Jordi Oliveres, director d’Estratègia Local i Joan Queraltó, cap de projectes, han impartit diferents seminaris i cursos on-line adreçats a polítics i tècnics d’administracions catalanes, donant resposta a les necessitats formatives plantejades per les diferents institucions, fent cursos ad-hoc. Aquests cursos han estat de petit format, màxim 10 persones per curs, per tal de garantir una interacció eficient en les sessions per videoconferència.

Per altra banda, Jordi Oliveres, ha participat com a professor a la setena edició del Postgrau gestió gerencial local. Funció directiva. Direcció pública local, Tarragona, 2019-2020 de la URV (Universitat Rovira i Virgili) i l'ACM (Associació Catalana de Municipis i Comarques)

Jordi Oliveres ha impartit als tècnics i polítics de diferents administracions locals catalanes que participen al postgrau dos mòduls, un sobre sobre Gabinets de Crisi i un altre sobre Habilitats d’Assessorament al Govern Local. Al mòdul sobre Gabinets de Crisi, s’ha tractat sobre, lideratge, governança local, crisi i gabinets, planificació EMS gestió de la crisi, el gabinet d’alcaldia, i dirigir utilitzant la tècnica line-staff. Pel que fa al mòdul sobre Habilitats d’Assessorament al Govern Local, s’ha tractat sobre estils de lideratge en les organitzacions, el lideratge d'equips, estils directius, perfils socioprofessionals, com són les persones, la gestió de les relacions en l'entorn de treball, i la gestió de la influència.

A causa de la pandèmia pel COVID19 s’han impartit els mòduls per videoconferència el que ha suposat un repte addicional per mantenir la participació i implicació dels alumnes.

El nostre llibre "Com som?", a La Vanguardia

Portada
12/7/17
2.107
0


La periodista de La Vanguardia Raquel Quelart ha fet un extens reportatge sobre el nostre llibre "Com Som?".

Aquest reportatge sobre el nostre mètode per conèixer a fons la gent que ens envolta també inclou una entrevista a Joan Queraltó coautor del llibre.

Podeu trobar el nostre llibre a les següents llibreries entre moltes d'altres

link al reportatge
c/ Camí d'Agell, 21 - 08349 Cabrera de Mar - Tel.: 934 817 410
BARCELONA

Inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, Volum 11303, Llibre 10108, Secció 2a, Foli 18, Full núm. 131675
© ESTRATEGIA LOCAL, SOCIETAT ANÒNIMA - CIF A-59108522