Albert Calderó, coautor d'un llibre publicat per l'Escola Galega de Administración Pública

Consultors
1.528


L'Escola Galega de Administración Pública - EGAP - de la Xunta de Galícia acaba de publicar, dins de la seva col·lecció Monografies, el llibre "Dirección Pública Profesional. Lecturas para xestionar a era da gobernanza", una obra col·lectiva de diversos experts en gestió pública, dirigida per Enrique José Varela, professor de ciència política de l'Universidade de Vigo. Albert Calderó, subdirector d'Estratègia Local, és l'autor del capítol 9, titulat "Xestión de proxectos nas institucións públicas"

En aquest Capítol Calderó formula una reflexió sobre mètodes de treball i tècniques d'organització per als grans projectes de les institucions, combinant metodologia de planificació de projectes, de planificació estratègica i d'anàlisi de polítiques públiques.

La versió en català del capítol d'Albert Calderó es troba disponible en aquesta web, aquí.

És la primera vegada que un autor d'Estratègia Local publica en llengua gallega.

El llibre sorgeix de la trajectòria dels seus autors com a integrants del professorat del Curs de formació de Directius de la Xunta de Galícia, organitzat per l'EGAP i l'Escola per a les Administracions Públiques de Caixanova, que està dirigit també per Enrique José Varela, i compta amb firmes com Joan Prats Català, Emilio Lamo de Espinosa, José Miguel Ilundáin, Manuel Villoria o Carles Ramió.



c/ Villarroel, 9 pral 1a - 08011 BARCELONA - Tel.: 934 817 410

Inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, Volum 11303, Llibre 10108, Secció 2a, Foli 18, Full núm. 131675
© ESTRATEGIA LOCAL, SOCIETAT ANÒNIMA - CIF A-59108522