Com som? Un mètode per conèixer a fons la gent que ens envolta

Articles Revistes
1.966


Ja és a la venda el llibre on expliquem el nostre mètode de segmentació sòcio-professional, també anomenat col·loquialment "de les 13 lletres" i fins i tot "de les lletretes".

Per què hi ha persones amb qui m'entenc sense esforç, i persones que no entenc gens ni mica? Com és que hi ha gent que no fan mai el que espero que facin? Com és que hi ha gent que pretenen que faci coses que no puc, no sé o no vull fer? Què ho fa que hi hagi equips de treball que es complementen tan bé, i d'altres que van tan coixos?

Amb aquest llibre us oferim el nostre mètode -resultat d'anys de tasca professional en moltes organitzacions-, per entendre com som i com són els altres i, així, poder millorar les nostres relacions interpersonals en tots els àmbits, tant amb els companys de feina com amb la nostra família, amics, coneguts i saludats.

És un mètode basat en l'observació que és fàcil d'entendre, útil i pràctic; si obriu el llibre per la pàgina 241, el trobareu resumit en un sol full. Al mateix temps, és un mètode complex, perquè les persones som complexes. Però, llegint aquest llibre farcit d'exemples de personatges famosos, podrem aprendre el mètode de manera ben ràpida i agradable.

El podreu trobar a Amazon i a les llibreries a partir del 6 d'abril.

Ha estat editat en català per Barcanova dins de la col·lecció Sapere Aude.



c/ Villarroel, 9 pral 1a - 08011 BARCELONA - Tel.: 934 817 410

Inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, Volum 11303, Llibre 10108, Secció 2a, Foli 18, Full núm. 131675
© ESTRATEGIA LOCAL, SOCIETAT ANÒNIMA - CIF A-59108522