Una nova aventura emprenedora d'uns quants consultors d'Estratègia Local: idesuku

Empresa
2.476

 

En Jordi Oliveres, en Joan Queraltó i n’Albert Calderó, consultors d’Estratègia Local, han creat amb en Gerard Edo, expert en tecnologies de la informació i e-commerce, una startup que pot fer història: idesuku
 
idesuku és una app per augmentar l'eficàcia de les reunions presencials, per fer reunions virtuals i per teletreballar en equip.
 
Amb idesuku un grup de persones pot posar en comú informacions, dades u opinions, pot definir prioritats i prendre decisions col·lectivament, en poc temps i sense cost, utilitzant els seus smartphones, en el marc d'una reunió presencial o des dels quatre extrems del món.
 
És una app que permet a qualsevol equip directiu, grup professional o social fer un salt en intercanvi d'informació, en capacitat de brainstorming col·lectiu i en capacitat de presa de decisions.
 
idesuku fa possible un lideratge eficaç, basat en la participació efectiva i equitativa de grups molt amplis de persones, posant en comú informació, fent reflexió col·lectiva, consensuant prioritzacions i prenent decisions ràpides. 
 
idesuku serà una eina fonamental per donar un gran salt en els mètodes de participació ciutadana i de treball en equip.
 
idesuku ha iniciat ja la seva presència a les xarxes socials; només a Twitter, ja ha aconseguit més de 26.000 seguidors als comptes @idesuku , @idesuku_fr , @idesuku_es  i @idesuku_cat .
 
El llançament de l’app està previst properament.

 

 



c/ Villarroel, 9 pral 1a - 08011 BARCELONA - Tel.: 934 817 410

Inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, Volum 11303, Llibre 10108, Secció 2a, Foli 18, Full núm. 131675
© ESTRATEGIA LOCAL, SOCIETAT ANÒNIMA - CIF A-59108522