Gonzalo Pardo, consultor d'Estratègia Local, participa a les II Jornades Desafiaments de les Administracions Públiques al Segle XXI

Consultors
1.624

Gonzalo PardoEl passat 11 de setembre es van celebrar al Centre de Formació Municipal de l’Ajuntament de Catral  les II Jornades Desafiaments de les Administracions Públiques al Segle XXI. Aquestes jornades organitzades per la Universitas Miguel Hernández i l’Ajuntament de Catral van contar amb la participació del nostre consultor Gonzalo Pardo, dins de la taula rodona- taller: Estratègies per a Sortir de la Crisi.

A aquesta taula, acompanyat pel tècnic de Gestió Econòmica de la Diputació d’Alacant, Roberto Paredes; el nostre consultor va donar el seu punt de vista sobre la situació econòmica actual i com les administracions públiques poden afrontar-la. També va destacar que aquesta situació obliga a les administracions públiques a aplicar la filosofia del “més amb menys” als seus sistemes organitzatius i de personal. Igualment, va remarcar la necessitat d’accions encaminades a la planificació d’accions de promoció econòmica, mitjançant eines com els Plans Estratègics.

Aquestes jornades, de dos dies de duració, contaren a més amb la participació de: Aurelio Albero, Alcalde de Catral; Joaquín Lucas, Director del Curso; Emilio Fernández, Alcalde de Redováb; Ana Belén Juárez, Diputada Provincial; Francesc Pérez, Professor de Dret Processal de la UMH; Enrique Conejero, Professor de Ciència de l’Administració i María Barrios Directora General de Participació Ciutadana de la Generalitat Valenciana.
 

 



c/ Villarroel, 9 pral 1a - 08011 BARCELONA - Tel.: 934 817 410

Inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, Volum 11303, Llibre 10108, Secció 2a, Foli 18, Full núm. 131675
© ESTRATEGIA LOCAL, SOCIETAT ANÒNIMA - CIF A-59108522