Curs de formació de Directius Locals de la Diputació de Pontevedra

Formació
1.334

S'està celebrant a Pontevedra la primera edició d'un Curs de formació de Directius Locals, fruit d'un acord de col · laboració entre la Diputació de Pontevedra, la Universitats de Vigo i l'Escola Galega d'Administració Pública. És un curs de 300 hores de durada destinat a funcionaris de la Diputació i dels Ajuntaments i ens locals de la província.


En la presentació pública del curs la diputada provincial Begoña Estévez va declarar que ''A crise obriga a solucións innovadoras que permitan manter niveis de calidade e máis eficiencia nos servizos públicos. A racionalización da Administración conducirá a cambios estruturais nos que se requerirá personal formado e cualificado, con capacidade interdisciplinar e traballo en equipo''.


Albert Calderó, subdirector d'Estratègia Local, forma part del professorat del curs, impartint el mòdul formatiu sobre "Anàlisi organitzatiu i estratègies de canvi de l'Administració Local". Hi participen també altres coneguts experts en gestió pública local, com Enrique José Varela, de la Universidade de Vigo, director del curs, i Manuel Zafra, professor de la Universitat de Granada i ex director general d'Administració Local d'Espanya i de la Junta d'Andalusia .

 


c/ Villarroel, 9 pral 1a - 08011 BARCELONA - Tel.: 934 817 410

Inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, Volum 11303, Llibre 10108, Secció 2a, Foli 18, Full núm. 131675
© ESTRATEGIA LOCAL, SOCIETAT ANÒNIMA - CIF A-59108522